TIETOA MEISTÄ

 

MIIKKA HYYTIÄINEN

OMT-fysioterapeutti


Kohta 20 vuotta Riihimäellä fysioterapeuttina. Ja vielä jatkuu

Erityisosaamistani on laaja-alaiset tuki- ja liikuntaelintenvaivat päästä varpaisiin ja akuutin- ja kroonisen kivun hoito. Vahva manuaalisen terapian osaaminen. Pyrin ajattelemaan ja hoitamaan kokonaisvaltaisesti, ja etsimään syyt oireisiin.

Koulutukset:

Fysioterapeutti, 2003 OMT tutkinto, Fasciamanipulaatio (stecco level 1-3), Akupunktio koulutus. Useita lyhyempiä Tuki- ja liikuntaelinten terapiaan liittyviä koulutuksia vuosien varrella.

SUSANNA JAAKKOLA

Fysioterapeutti, urheilufysioterapeutti

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2004 ja työskennellyt ammatissani jo 18 vuoden ajan. Olen erityisen kiinnostunut ihmiskehon tarkoituksenmukaisesta ja luonnollisesta liikkeestä ja liikkumisesta. Helposti kehomme tottuu suorittamaan liikkeitä tietyllä tavalla, mutta työn, yksipuolisen harjoittelun, rakenteellisen ominaisuuden, vamman tai tavan vuoksi se ei aina ole terveyden näkökulmasta optimaalisin. Omassa työssäni tavoittelen sitä, että asiakas oppisi aistimaan ja tuntemaan kehonsa, jolloin voidaan paremmin kohentaa kehon toimintaa sekä ehkäistä vammoja ja kipuja.


Työurani aikana olen saanut tehdä paljon töitä urheilijoiden parissa. Koska urheilijoiden kehot toimivat heidän työvälineinään, minun on fysioterapeuttina tiedettävä, mitä teen ja mitä keinoja käyttää. Samalla tavalla kohtaan jokaisen asiakkaan ja huomioin jokaisen omat toiveet ja tarpeet. Jokaisen kehon täytyy toimia elämäntilanteeseen ja ennakoituun tulevaisuuteen nähden optimaalisesti, jotta kivuista tai vammoista ei olisi haittaa tai estettä päivittäisissä toiminnoissa tai unelmien saavuttamisessa. Koen, että iso osa ammattitaitoani on tapani kohdata asiakas ja kuunnella heidän tarpeitaan.


Olen syventänyt osaamistani jatkuvalla lisä- ja täydennyskoulutuksella, itsenäisellä opiskelulla ja viimeisimmän tutkimustiedon seuraamisella. Laajimmat koulutuskokonaisuudet peruskoulutuksen jälkeen ovat olleet Tuki- ja liikuntaelimistön erikoistumiskoulutus, Urheilufysioterapeutti-koulutus, Liikuntalääketieteen opinnot, Akupunktio-koulutus sekä Moving body -koulutuskokonaisuus. Minulla on myös noin kolmenkymmenen vuoden kokemus ja koulutuspohja liikunnan ohjaamisesta ja valmentamisesta eri ikäisille ja tasoisille.

TAIJA MIETTINEN

Fysioterapeutti

Olen valmistunut fysioterapeutiksi 1997 ja sieltä asti olen työn ohessa kouluttanut itseäni monipuolisesti. Vahvin osaamiseni löytyy sekä akuutin että kroonisen kivun hoidon ja kuntoutuksen puolelta. Entisenä kilpaurheilijana ymmärrän hyvin kilpaurheilun asettamia haasteita keholle. Kuntoutuksen puolelta urheilulajeista tutuimpia ovat käsipallo, yleisurheilu, luistelu ja jääkiekko sekä hiihtolajit kaikissa ikäluokissa, myös nuorten kanssa olen työskennellyt mm. rasitusmurtumien kuntoutuksen parissa. Kuntoutuksen/fysioterapian tueksi käytän tarvittaessa akupunktiota ja kinesioteippausta.


Koulutukseni pääpiirteissään: työfysioterapian erikoistumisopinnot, Maitland level 1-3 (mobilisaatio/manipulaatio koulutus), Steccon mukaan faskiamanipulaatio level 1-3, akupunktiokoulutus sekä paljon muita lyhyempiä manuaalisen terapian opintoja, pääasiallisesti Suomen Ortopedisen Manuaalisen Terapia yhdistyksen (Somty ry) järjestäminä. Omaan siis vahvan manuaalisen terapian osaamisen.  

JUTTA YRJÄNEN

Fysioterapeutti

Olen valmistunut fysioterapeutiksi Mikkelistä vuonna 1991 ja urheiluhierojaksi Itä-Suomen liikuntaopistosta vuonna 1987. Erityisosaamistani on neurologinen fysioterapia (aivoverenkiertohäiriöt, parkinson, ms, aivovammat ja selkäydinvammat), vaikeavammaisten aikuisten ja lasten fysioterapia, lasten fysioterapia, tuki- ja liikuntaelinsairaiden fysioterapia sekä allasterapia.

Työkokemus: 
Hyvinkään terveyskeskus 1992-1993
Riihimäen terveyskeskus 1994 
Itsenäisenä fysioterapiayrittäjänä 1999-2006 
Riihimäen fysioterapia 2006-2011 
Riihimäen fysioterapia yrittäjänä 2011-2018 
Coronaria Riihimäen fysioterapia 2018 -

Koulutukset:
Urheiluhieroja 1987
Fysioterapeutti 1991
Etenevät neurologiset sairaudet 2019
Lukuisia lyhyitä koulutuksia

JENNI LEVIN

Fysioterapeutti

OPINTOVAPAALLA

Valmistuin fysioterapeutiksi Helsingistä vuonna 2007. Erikoisosaamisalueitani ovat leikkauksia edistävä ja leikkauksien jälkeinen kuntoutus sekä laaja-alaisesti tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoito- ja ennaltaehkäisy. 

Olen käynyt useita alan koulutuksia. Viimeisimpänä Kinetic Control ja akupunktio. Toimintaperiaatteeni on kohdata asiakas yksilönä, hoitaa kipua ja ohjata asiakasta omaehtoiseen harjoitteluun.