Ilmoittautuminen kevään 2023 ryhmiin

20.12.2022

Uutuutena vuoden alusta aloittaa kaksi uutta ryhmää: GOLFAREIDEN LIIKKUVUUS JA KEHONHUOLTO -ryhmä sekä NUORTEN URHEILIJOIDEN TUKIHARJOITTELU -ryhmä. Lisäksi lasten TEMPPUJUMPPA ja aikuisten VOIMAA JA HALLINTAA -ryhmiin otetaan uusia osallistujia.

Kovasti toivottu NUORTEN URHEILIJOIDEN TUKIHARJOITTELU -ryhmä, jossa harjoitellaan nuorten kehon kasvua ja urheilullisia kehityksiä tukevaa harjoittelua. Ryhmään voi tulla myös vamman jälkikuntoutukseen, jos fysioterapeutti katsoo sen sopivan vamman kuntoutumisaikatauluun. 

Toinen ryhmä on GOLFAREIDEN LIIKKUVUUS JA KEHONHUOLTO -ryhmä, jonka tavoitteena on kehittää kehon toimintoja sellaisiksi, jotta voisit toteuttaa svingin sellaisena kuin sitä tavoittelet. Talven aikana on hyvä harjoitella keho sellaiseen kuntoon, jotta saat kehosta irti tehokkaan ja terveellisen lyönnin ja voit nauttia pelaamisesta jo kauden alussa. 

Tammikuussa 2023 jatkuvat jo syksyllä käynnissä olleet ryhmät; Fysioterapeutin tunti: VOIMAA JA HALLINTAA sekä 5-7 -vuotiaiden lasten TEMPPUJUMPPA. Näihin ryhmiin otetaan myös uusia osallistujia.

Tarkemmat tiedot ryhmistä löydät RYHMÄT -välisivulta. Kaikkiin ryhmiin ilmoittautumiset sähköpostitse toimisto@fysioankkuri.fi.