Vuoden 2023 uudet ryhmät

18.10.2022

Uusina ryhminä vuoden alusta aloittaa kaksi uutta ryhmää: GOLFAREIDEN LIIKKUVUUS JA KEHONHUOLTO -ryhmä sekä NUORTEN URHEILIJOIDEN TUKIHARJOITTELU -ryhmä. Klikkaamalla otsikkoa saat lisätietoa…


Kovasti toivottu NUORTEN URHEILIJOIDEN TUKIHARJOITTELU -ryhmä, jossa harjoitellaan nuorten kehon kasvua ja urheilullisia kehityksiä tukevaa harjoittelua. Ryhmään voi tulla myös vamman jälkikuntoutukseen, jos ohjaaja katsoo sen sopivan vamman kuntoutumisaikatauluun. 

Toinen ryhmä on GOLFAREIDEN LIIKKUVUUS JA KEHONHUOLTO -ryhmä, jonka tavoitteena on kehittää kehon toimintoja sellaisiksi, jotta voisit toteuttaa svingin sellaisena kuin sitä tavoittelet. Talven aikana on hyvä harjoitella keho sellaiseen kuntoon, jotta saat kehosta irti tehokkaan ja terveellisen lyönnin ja voit nauttia pelaamisesta jo kauden alussa. 

Tammikuussa 2023 jatkuvat jo syksyllä käynnissä olleet ryhmät; Fysioterapeutin tunti: VOIMAA JA HALLINTAA sekä 5-7 -vuotiaiden lasten TEMPPUJUMPPA. VOIMAA JA HALLINTAA -ryhmä on ollut täynnä, ja jonottajia on, joten jos tarpeeksi tulee lisää ilmoittautuneita niin tarvittaessa perustamme toisen ryhmän. 

Kaikkiin ryhmiin kannattaa ilmoittaa kiinnostuksensa sähköpostitse toimisto@fysioankkuri.fi, jotta saat varattua paikkasi ryhmään.