Ryhmät

GOLFARIN LIIKKUVUUS JA KEHONHUOLTO


TULOSSA tammikuussa 2023.

Ohjaaja Susanna Jaakkola.

Tarkempia tietoja myöhemmin. Voit ilmoittaa kiinnostuksesi osoitteeseen toimisto@fysioankkuri.fi.TEMPPUJUMPPA 5-7 -vuotiaille

Temppujumppa on monipuolinen perusliikuntataitoja kehittävä, liikunnan iloa tuova tunti 5-7 -vuotiaille lapsille.  Tunneilla kehitetään taitoja voimistelutelineiden ja monenlaisten temppuratojen avulla. Hyödynnämme monipuolisesti välineitä tunneilla. Mukana menossa ovat hernepussit, pallot, vanteet ja hyppynarut - kehittäviä liikuntaleikkejä tietysti unohtamatta. 

Susannan jo kohta 30 vuotta ohjaama Temppujumppa sopii yhtä hyvin tytöille ja pojille. Se käy myös erinomaisesti monen urheilulajin alkeis- tai oheisharjoitteluksi. 

 

Tiistaisin klo 18.00-18.50

Herajoen koulu

30.8.-13.12.2022 ( ei syyslomalla)

Hinta 95 €

Ohjaajat Susanna Jaakkola, Maria Lahtela ja Lenni Jaakkola

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: toimisto@fysioankkuri.fi tai puh 050 913 3800.


Fysioterapeutin tunti: VOIMAA JA HALLINTAA (pienryhmä)

Yksinkertaisia, mutta sitäkin tarkempia harjoitteita, joissa saat ammattilaisen yksilöllisen ohjauksen omaan treeniin. Kehität lihasvoimaa ja kehonhallintaa; liikkeet voivat olla tuttuja, mutta fysioterapeutin kanssa keskitytäänkin pieniin mutta tärkeisiin yksityiskohtiin. Mukana myös pilatestyyppisiä harjoitteita. Liikkeistä eri tasoisia vaihtoehtoja, haastavuutta löytyy myös aktiiviliikkujalle. Tunti ohjataan yhteisen alkulämmittelyn jälkeen kiertoharjoittelun periaatteella, jolloin mahdollisuus yksilölliseen ohjaukseen. Tunnilla työskennellään oman kehon painolla erilaisia apuvälineitä hyödyntäen.

Loistava tunti sinulle, joka haluat tarkempaa lihaskuntotreeniä arkeen, olet kärsinyt tuki- ja liikuntaelinvaivoista tai haluat ennaltaehkäistä niitä, arvostat asiantuntevaa ohjausta ja ammattilaisen neuvoja tai etsit keinoja kehon oikeanlaiseen toimintaan.


Ohjaajan terveiset: Urheilufysioterapeuttina olen hionut maajoukkueurheilijoiden kehon toimintaa tarkoituksenmukaisemmaksi. Samalla tavoin kuntoilijoiden kehon toimintaa voi ja kannattaa tarkastella vähän tarkemmin. Helposti kehomme tottuu suorittamaan liikkeitä tietyllä tavalla, mutta työn, rakenteellisen ominaisuuden, vamman tai tavan vuoksi se ei aina ole terveyden näkökulmasta optimaalisin. Vaikka toimimme ryhmässä, tavoitteenamme on harjoitella kunkin yksilölliset tarpeet huomioiden. Omassa työssäni tavoittelen aina sitä, että ihminen oppisi aistimaan ja tuntemaan oman kehonsa paremmin. Tervetuloa oppimaan omasta kehostasi, autan sinua siinä.


RYHMÄ TÄYNNÄ! Voit ilmoittautua jonotuspaikalle. Kevätkaudelle mahdollisesti järjestetään toinen ryhmä


Tiistaisin klo 19.00-20.00

Herajoen koulu

30.8.-13.12.2022 (ei syyslomalla)

Hinta 110 €

Ohjaaja Susanna Jaakkola

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: toimisto@fysioankkuri.fi tai puh 050 913 3800.

NUORTEN URHEILIJOIDEN TUKIHARJOITTELU -PIENRYHMÄ


TULOSSA tammikuussa 2023.

Ohjaaja Susanna Jaakkola


Tarkempia tietoja myöhemmin.

Kiinnostuksesi voit ilmoittaa osoitteeseen toimisto@fysioankkuri.fi.